Anotace: Napsáno na rychlo.Ani nevím jak to ze mě vypadlo.Když je člověk zamilovaný,tak to jde asi samo...
Báseň je hezká a vede k zamyšlení... jak milovat je krásné, někdy bláhové...
23.03.2009 21:17:00 | NikitaNikaT.
Básnička se mi moc líbí, taky jsem to prožíval podobně, když je člověk zamilovaný, život je krásný :-)
21.03.2009 22:50:00 | mimi1000
I kyž nepatřím k poetům, tahle báseň se mi líbila. Typovat ale nebudu, protože natolik zase poezii nerozumím. Přeji Ti jako nové autorce na LITERU hodně tvůrčích sil a pokud si ráda přečteš nějaké povídky ze života, zkus se podívat do mého autorského šuplíčku. Každý komentář i názor potěší.
21.03.2009 21:12:00 | Aliwien
Líbí se mi tovoje básnička,mám pocit,že nějakou podobnou jsem kdysi taky někdy napsala.No jo,kvůli pobláznění z lásky toho vždy nejvíc vytvořim...to ale asi všichni..(všechny)
21.03.2009 21:05:00 | Quandel