Miluj Tě
Anotace: Napsáno už hodně dlouho...
Pomalu si vstříc kráčíme,
víme, že se blíží čas,
už jen dlouhých 14 roků,
hledala jsem Tebe v nás.
Našla jsem Tě v hloubce lesů,
v kráse tichých motýlů,
růži květ se sklání k vodě,
Ty se skláníš pro víru.
Klidná víra Tvého srdce,
možná kousek z lásky má,
ledy plujou kolem Tebe
s hřejivýma rukama.
Oni jsou voňavé jak křehké vánky,
Tvých očí rtů i polibků,
do Tvých dlaní skryju sebe
a nebojím se následků.
Bude to jen malá oběť
daná Tobě lásko má,
miluji Tě neskonale,
budu stále jenom Tvá.
Přečteno 521x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., mimi1000, zlomeny srdce
Komentáře (2)
Komentujících (2)