Divná moje zpověď
Po roce zase
V plné kráse
Pohled do tvých očí – umírám
Slyším tvůj hlas – umírám
Zase v mé mysli
Věřím na nesmysly
A znovu v té mysli
Dochází kyslík
Osud tě přivedl zpět
Tak jak jarní květen
Jsem strašně zmatený
Z té divné proměny
Říkáš že tě neznám
Říkám že mě neznáš
Ale znovu a zase
Přede mnou v plné kráse
Byla jsi múza jen
Nebo krásný sen
Žeby skutečnost?
Nebo tvá podlost?
Hodně otázek
Žádná odpověď
Strach z porážek
Divná moje zpověď
Komentáře (1)
Komentujících (1)