Smrt rozumu .. Asi
Anotace: Já tě hledám Kde jsi?
To plameny roztavily
černobílé pásky
Asi
Rukou hladím ti
Vlasy
To potrápit kolena
Gesto slabých
Asi
A nezvlhnou
Tvé řasy
To city upřímné
Jsou špatně
Asi
A zahleděnost
Do krásy
To duše na klíček
A pružinku
Asi
Se nedočká
Spásy
Pak světe div se
Že sem blázen
Asi
Že slyším
Hlasy
A milovat není to
Co být milován
Asi
Pak sejdeš
Z trasy
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, zlomeny srdce, Ještě dítě
Komentáře (2)
Komentujících (2)