Sobota 28.
Říkáš mi nevzpomínej,
ale ono je to krásné
mít něco uvnitř sebe,
co Ti nikdo nemůže vzít.
Je to někdy jak letní bouřka,
kterou občas oba prožíváme,
vnitřní svět bojuje s přetvářkou
a zvítězí láska.
Laska! Co to je?
Pro mě slova neznamenají nic,
ale mnoho,
velmi mnoho pro mé srdce.
Jsme si někdy cizí,
já a mé srdce,
umí a chce milovat,
Tvůj svět, který je tak krásný a nepoznaný.
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., K.a.Z, zlomeny srdce
Komentáře (2)
Komentujících (2)