Modlitba
Anotace: Ferdinandovi... 14-10-2007
Sbírka:
Básně noci
Až rudá svíce dohoří,
nechť splní se můj sen,
ať padá bílé pápěří
dolů na Tvoji zem.
Až z veršů zůstane
jen ticho a ozvěna snů,
ať světa zázrak nastane
a změní vůni prázdných dnů.
Až nad obzor slunce vyjde
a rozvine svou zář,
ať má utajená láska přijde
a ukáže mi svoji tvář.
Komentáře (0)