s Tebou
Plameny polibků žhaví moji kůži do běla,
v záplavě dotyků slyším z hůry zpívat anděla.
Výlety po mém těle nechávají jizvy spálené,
bolístky pofoukáš a mám je rázem zhojené.
Tvá vůně probouzí všechny moje smysly,
Ty jediný jsi mých příštích dnů příslib.
Tělo mám v ohni, srdce v touze utápím,
zůstaň tu se mnou, sama se tu utrápím.
Jednu mám otázku, zeptám se, smím?
Kráčím v Tvých stopách,
mohu být i Tvůj stín?
Přečteno 514x
Tipy 23
Poslední tipující: al-pacino, Holis, enigman, Skalsky Pavel, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Fiserka, kroužek, ziriant, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)