Ty
Tvá slova mě halí do pláště z hedvábí,
Tvůj úsměv jen další touhy nám přivábí,
v Tvých očích vidím jen šibalské pocity,
Tvé ruce putují po těle bez mapy.
Tvé něžné vyznání mi podlamuje kolena,
vím, že to nejsou jen slovíčka smyšlená,
prožívám s Tebou nejšťastnější chvíle,
jsem Tvoje básnička a Ty jsi můj snílek.
Múzy nás provází hvězdnými cestami,
splýváme s Měsícem, hvězdičky pod námi,
letíme vesmírem za novým poznáním,
noci jsou nádherné toužebným hledáním.
Přečteno 489x
Tipy 26
Poslední tipující: al-pacino, Holis, Skalsky Pavel, enigman, K.a.Z, ni.va, labuť, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)