Protiřečení
Anotace: Chci nebo nechci ;-)?
Nechci nic, nechci svádět,
jen dotýkat se obočí,
přitom dívat se ti do očí.
Nechci nic, nechci poutat,
jen tebe držet za ruku
v tichém slovním souzvuku.
Nechci nic, nechci peníze,
jen být tobě nablízku,
jako stříbro v řetízku.
Nechci nic, nechci líbat,
jen být čerstvou malinou
slastí úst tvých jedinou.
Nechci nic, nechci víc,
jen být z mýdla bublina,
schoulit se ti do klína.
Nechci nic, nechci sex,
jen být chloupkem z kožíšku
a šimrat tě na bříšku.
Nechci nic, nechci létat,
jen prozkoumat celý kraj
a nalézt tam s tebou ráj.
Nechci nic, JEN TEBE.
Přečteno 631x
Tipy 56
Poslední tipující: Dreamy, ztracený 22, poeta, tato22, jitka.svobodova, Verena, Gabrielle, Elisha, zelená víla, Bíša, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)