Další ráno
Další ráno
Sním přichází naděje
Ze všech sil se do oken dere
Další ráno
duše otevřená dokořán
A přesto mi něco sílu bere
S dalším ránem
přijímám myšlenku
Být přístupná novému čemusi
S dalším ránem
Snažím se smířit
Do večera mě city zadusí
Je to další ráno
Kdy těžce dýchám
A zaspat bych chtěla den
Je to další ráno
Kdy zas otevřu oči
O zjistím že vše byl jen sen
Přečteno 580x
Tipy 30
Poslední tipující: jitka.svobodova, mafiiiie, LuciAngel, Vlk v rouše, jedam, Holis, carodejka, 5thelement, NikitaNikaT., Zasr. romantik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)