Jen si tak sním
Anotace: Možná jsem naivní,ale každý má přece právo si snít jak chce....
Sním o lásce,která mě ochrání na tomhle světě,
Sním o lásce,která mě potká,když to nečekám.
Sním o lásce,která je skrytá v jedné větě,
Sním o lásce,která přijde sama,kterou nehledám.
Sním o lásce, která mi vrátí chuť do života,
Sním o lásce,která mě naplní radostí.
Sním o lásce,která neví co je to prázdnota,
Sním o lásce,která je smířená s bolestí.
Sním o lásce,která je celá z citů,
Sním o lásce,která nikdy neřekne sbohem.
Sním o lásce,která není jen plná mýtů,
Sním o lásce,která pomůže všem lidem.
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma, enigman, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)