LIDOŽROUT
Anotace: ...dobře pak udělal,že sebe nesežral.
***
Říkáš a prosíš
Jen abych stál
Počkat mám na tebe
Vysněný král
Podkrovní láska
To byl náš bál
Ty jsi se smála
Doufal jsem dál
Zešedl půlměsíc
Čekal jsem grál
Doufal jsem v manu
Té jsem se nedočkal
Táhnu dál krajinou
Sžírá mne kanibal
Ten co je ve mně
Tebe se nedočkal
Třeba to pochopíš
I bůh se rozplakal
Zážitky něžnosti
Lidožrout miloval
Vzpomínky na tebe
Navždy pak uschoval
***
Přečteno 363x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, kaaamiiii, jita.1965, Simísek, Quigleika, zlomeny srdce, 5thelement, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)