Pro Tebe II
Anotace: zklamání - no tak to holt chodí
Slunce září,
v dlani mi rozkvetla květina,
prázdný kalich na oltáři
ještě neoschl od vína.
Květina v dlani rozkvétá,
motýl na ni přilétá,
svými polibky pečuje o ni,
květina kvete, kvete a voní.
Náhlé prudký vichr
květinu mi vzal
do bláta ji shodil,
a motýla – rozšlapal.
Prázdná dlaň mi zbyla,
co teď bude s ní?
Květina nekvete
a nevoní.
Moje srdce prázdné,
jako kalich ten,
kapky vína – slzy zrádné,
ze všeho zbyl jen sen.
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, excited, devcatko z jetele
Komentáře (2)
Komentujících (2)