až si budeš přát...
...srdce odtajním
až se budeš ptát...
...na otázky odpovím
až se budeš bát...
...ráda Tě ochráním
až Ti bude chlad...
...zahřeju Tě
až pocítíš hlad...
...nasytím Tě
daruju Ti všechno co můžu Ti dát...
spolykám Tvý slzy snad...
za živa se slíknu jako had...
nenávist světa utnu jako kat...
pro Tvý krásný oči postavím Ti hrad...