Past
Dám ti růže
Dám ti stromoví
Dám ti cit
Poslouchej, srdce napoví
Dám ti dlaň svou
Važ si toho pokladu
Dám ti umění
Létat vzduchem pozadu
Dám ti objetí
I výraz bolesti
Ukážu ti
Cestu ke štěstí
Jen se nech vést
A nedej se zmást…
Třeba jen líčím důkladnou past
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, Holis, blue, Psavec, NikitaNikaT., Kapka, enigman, labuť, Házté
Komentáře (5)
Komentujících (5)