Odvážná,je to špatně?
Anotace: Člověk má být upřímný a hlavně v lásce.. Prosim ..okomentujte
Snažila jsem se už dost
právě proto mám na sebe zlost
vím,že je to už bez naděje
ale odvážným štěstí přeje
Ve šťastný konec bych mohla doufat
v realu si,ale zoufat
Vím to,že tě málo znám
a to,že tě ráda mám
Teď nejsem jediná
samotná jsem přece jiná
asi nevíš,kdo je kdo
ale bez chyb neni nikdo
Tohle nevyprávěj všem na uvítanou
doufám,že se tyhle věci nestanou
toto není napsané tvým kamarádům
které nežádej o radu
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Quandel, lucajda89, Markéta Hl.
Komentáře (0)