V jejím pokoji
Anotace: ..se vše ztrácí.
V jejím pokoji tiše temném
prolétne jiskra posedlosti
a zalepí její hnědé oči
zahojí všechny jeho omyly
a on se jí odvděčí upřímností
ve sladkých místech,kde se
ani ona neodváží vzdorovat
V jejím pokoji utopený a
nevyléčitelný tančí kluk
svlečený z kůže utíká stínům
a jeho polibky se schovávají
ve sladkých místech,kam se
ani ona neodváží pohladit
a když vášeň neutichne
a když vášeň neutichne
..krev v žilách se topí v rtuti
a večer nechce usnout,
zdá se,že strach odlétnul
a ona je jen pouhý výdech
lapený v jeho děravé dlani..
V jejím pokoji blednou zdi
svíčky dohasly při úsvitu
tenhle princ nebyl poslední
a ona je opět ve svém úkrytu
Krása čeká na další oběť.
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: kastaNET, Holis, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Kapka, ziriant, Hazentla
Komentáře (4)
Komentujících (4)