Jak to muži z(o)vládají
Anotace: muž jako lovec a žena jako snadná oběť? prosim okomentujte
Jak to ty zvládáš?
Jen vstoupíš do místnosti,
kolik jich už hádáš?
ani troška ctnosti
ani poslušnosti
Žít život bez napětí
se vším si být jistý
nikdo dá ti pěstí
Špinavý a přesto čistý
Být tou jedinou vzpomínkou,
kterou v hlavě máš
Pod jedinou podmínkou
Tvou čistou vzpomínkou,
na kterou rád vzpomínáš
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (0)