Anotace: UBLÍŽIL JSEM JI- NĚKDY URČITĚ, ALE KDO NÉ AT MI NAPÍŠE!POKLONÍM SE AŽ K ZEMI
ten konec je výstižnej...taky si říkám,že tato doba je hodně zlá a těžká..snad kvůli lidem...kéž by bylo zase dobře..a byli jsem všichni štastní...
25.03.2009 12:31:00 | Agniezka
včera jsem na Literu četla jednu báseň - byla z úryvků -
moc krásná - jenže jeden úryvek mě dostal na chvilinku do vzpomínek a do slz ... božemůj jak dlouho ještě se to bude vracet? nevím ... pocitům se vzdávám, ale život jde dál ...
24.03.2009 12:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Kikis to napsala celkem dobře... mno, láska... věčné, nekonečné, nesmrtelné téma. Milovat není jen snít a létat v oblacích... je to tvrdá realita, když si to člověk připustí... kdy miluje a kdy se láska ztratila.
23.03.2009 18:28:00 | NikitaNikaT.
Moc smutná ale krásně napsáno. Neboj, zse bude líp ... čas radosti střídá čas bolesti. Kdyby byla jen radost a štěstí, člověk by si jí nevážil. Vím o čem mluvím :)
23.03.2009 17:39:00 | Anne Leyyd