Anotace: Jak se pozná pravá láska, může trvat jen týden nebo i celý život, dokud jeden neodejde... Kde ale vzít sílu, aby člověk mohl žít dál sám, na to se někdy ptám..
Smutná, bolavá...přece krásně napsaná. Láska je cit ryzí
v srdci nám zůstane i tehdy, kdy ten druhý zmizí.
29.03.2009 01:23:00 | JaniHani
Hodně citlivá, bolavá, ale krásně napsaná báseň... pravá láska je i ta, že jeden odejde, ne do nebe, ale jen proto, aby druhý mohl žít pro lepší zítřky, a nebylo mu ubližováno všemi podlými a zákeřnými způsoby... pravá láska je i ta, která je s Tebou a zůstane navždy... chjo.
25.03.2009 14:54:00 | NikitaNikaT.
Velmi krasne jsi vse napsala... ta sila se jmenuje TOUHA... je s nami stale ...jiz od narozeni se v nas rozviji... a Ty ma mila ji mas v sobe vic nez dost na to aby ses zvedla a sla dal...za laskou, ktera nekde tam na Tebe ceka.
23.03.2009 20:32:00 | carodejka
Krásně napsané! Kladeš velmi zajímavé otázky o kterých má cenu přemýšlet! Opravdu krásná! ST! :)
23.03.2009 19:36:00 | Anne Leyyd
Je to těžké,ale čas všechno vyléčí.Čas a rodina.
Já to znám.Brzy to bude 9 let...
23.03.2009 18:26:00 | Květka Š.