Velký třesk
Anotace: o hodině fyziky, abych tam neusnula
Jsi jako kometa
a já, obyvatel Země,
mám strach srážky.
Co zbylo by ze světa?
Jen prach a suti. Ve mně.
Jak v projektilu drážky.
Velký třesk mého já
a ty, meteorit,
který mou zemi zničí.
Děláme co se dá,
chceme ochránit
planetu, jež bude ničím
po našem setkání.
Jsi jako kometa,
krásná a nebezpečná.
Pohladím tě dlaní,
já, obyvatel světa.
Má láska bude věčná.
Ale navždy platonická.
Pro bezpečí vesmíru.
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, bosonožka, enigman, subrtka
Komentáře (0)