REZIGNACE
Anotace: Báseň o rezignaci na rebelský život!
Za hranicí rodného města
za jistou radostí někde dál
za pocitem pohodlí dvoudením
měšťácké starosti rozdávám
Uprostřed nejsladší nudy
uprostřed ničeho promlouvám
uprostřed kočičích představ
v naivních myšlenkách ulehám
Na pokraji schopnosti únosnosti
na pokraji lidského zhroucení
na pokraji věčného čekání
přecházím v radost dvoudenní!
Komentáře (0)