Citová
Anotace: asi bez komentáře...Stačí jen říct.. Prokletá básnířka..
Leží ve vaně
trošičku v náladě
leží ladně
tváří se bezradně
Svět u nohou jí leží
A v tom, to vězí
muži ví oč tu běží
v žaludku jí leží
ne jeden ale oba dva
motá se jí hlava
pýchu maj páva
no to je ale zpráva
ty jejich tváře to ví
ty jejich oči to vidí
ty jejich city co cítí
ty jejich krásy mučí
tu její hlavu to trápí
tu chlastu se utápí
i když je to hloupý
city nejsou skoupý
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, lucajda89, Vlk v rouše, jedam, WAYWARD, Psavec, LucQa, Despekt, jarmil
Komentáře (4)
Komentujících (4)