Konec naděje
Anotace: Co dodat? Prostě konec naděje
Konec naděje
Vidím ji, jak kráčí,
Její očka, modrá, pláčí.
Vedle ní však postava,
- moje srdce roztává
Na místě postavy chtěl bych být,
Vzít její ruku do dlaní a odejít.
Místo snu však spatřuji,
Jak poslední slza ukápne,
- poslední pohled na mně spočine
to je konec naděje!!!!!!!
Kytice růží,
Schovaná za zády,
Ze srdcí hrady,
Schované pod kůží.
Poslední pohled, kytice odlétá,
Z ruky do koše a do světa.
Má milovaná už je pryč,
- mozek ústům: nyní křič!
ovládnu se, odcházím,
nežiji minulostí, proto se nevracím
Komentáře (4)
Komentujících (4)