Sen překrásný
Anotace: Jen začátek snu je krásný, konec je smutný a žalostný.
Zdál se mi sen překrásný,
o tobě a lásce naší.
Byl to sen minutoví,
ale nádherný.
Byl to sen o touhách a zklamání,
ale i o polibkách a milování.
Zdál se mi o půlnoci po setkání našem,
věř mi já tě v tom snu viděl.
Byla si tak nádherná a půvabná,
ale já k tobě a tvému srdci nemohl.
Byla tam překážka,zeď tak tvrdou,
ta překážka byl rozchod.
Komentáře (0)