Stýskací Sms-ková
Je mi s Tebou vždycky krásně,
a tak steskem píšu básně.
Ty mi hybíš čím dál víc,
avšak občas pozlobíš!
Přesto já Tě rád moc mám,
Tebe stále postrádám!
Přečteno 1181x
Tipy 4
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Kapka, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)