Anotace: Opět pondělní cesta vlakem... Moje životní motto:,,Buď zemi andělem a ona Ti bude rájem.´´ Krásné, avšak ten ráj se pořád nějak nedostavuje...
Zanedlouho se dostaví, cestu volíš správnou a k ráji ti už vlak nezastaví. Jednou najdeš tu správnou lásku... jen tomu nepřestávej věřit..
29.07.2009 16:18:00 | Isquieasuus
Je to moc dobře napsané a já ... přeju Ti to samé, co jest psáno... brzy se dočkáš, možno dříve, než bys sama čekala.
12.04.2009 10:42:00 | NikitaNikaT.