Jako mramor a hrom

Jako mramor a hrom

Anotace: k

Je jako štika a rákos.
Vídám ji každý den.
Je jako papír a sen.
Každý krok směrem k ní je.
Jako voda.
Když odcházím, do dálky pryč.
Je to zlost, nezájem, španělská bota.
Myšlenky jsou s ní svázány jako klika v dešti.
Tam kde se střetávají cesty.
Je jako mramor a hrom.
Krásná ve své nedokonalosti, jako vyšší záměr.
Kaštan se v její tváři drží.
Oči, vlasy, čas běží.
Krása nedokonalá, pomíjivá.
Stálá.
Jako věčné hory a letní bouřka.
Čas letí.
Autor Aurelius, 24.03.2009
Přečteno 504x
Tipy 10
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Manstein, DIDADA, Arret, takova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrá...

07.09.2009 21:42:00 | Manstein

líbí

hmmmmmm... :D

25.08.2009 13:46:00 | DIDADA

líbí

líbí se mi to ty příměry

09.04.2009 20:12:00 | takova

líbí

Světe div se, ale v Brně :)

24.03.2009 21:44:00 | Aurelius

líbí

Každý den vidíš štiku a rákos, kde bydlíš?

24.03.2009 20:48:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel