nakouknu ti pod pokličku
pod pokličku tvého snění
sladce bude na jazýčku
za tmy i za kuropění
:o)
Jiří senior
25.03.2009 20:42:00 | j.c.
Tak mě napadla myšlenka.Někdy je láska fakt jako papiňák.
Hrozí výbuch-a je lépe se zaradovat,že konečně.....,anebo raděj utéci zavčas
než nás zničí.
25.03.2009 08:27:00 | s.e.n
jejda tady to vře
jak papinův hrnec
se vaří snaží peče
lásky dobrot kopec
rád bych to menu
až dokonce přečet...
24.03.2009 22:58:00 | jedam