Anotace: Pro tebe...Janetee...zabilas
Lepšííí...
13.10.2009 09:35:00 | Isabella Monvoisin
Tak jsem to nechtěla a ty to víš,
mrzí mě, že nepoznala jsem o čem sníš,
nechci tě zraňovat,
zbytečné je litovat,
přináší to jen trápení,
a stejně se tím nic nezmění.
Bolí mě když vidím jak tě to "vzalo"...
vím však, že tě poznat, za to stálo!
Jsi fajn kluk, co však ztratil naději,
a přesto nevzdávej se, to ostatní nechtějí...
i já nechci aby ses vzdal,
a nedobytnou pevností se stal,
Tak se ti omlouvám, a rovnou říkám děkuji,
a přestaň se trápit, toho pak lituji.
Nechci ti ublížit a ty to víš,
doufám že o tom popřemýšlíš.
PS : vždy s tebou ráda prohodím "pár slov" ... víš jak to myslím!
25.03.2009 19:56:00 | Janetee