představ si
Anotace: ... ve skále ...
.
v hlubokém masívu
na tepnách času
žijeme, představ si
pořád kvůli Tobě
držíme basu
trilobit s amébou
zpívají Venuši
o klínu, co popsal
Absolon, když sfouknul
svíčku a na cestu
za nevěstú
pěšky šel
šavlozubák třísknul
mázem plným piva
o krbovou římsu
aby uznal delší
zuby týrexovi
na poštovní známku
kde je fotka
Augustova
v hlubokém masívu
na tepnách času
leštíme na štítech
pořád kvůli Tobě
zjizvenou krásu
kdysi svou
představ si ve skále
na nose s brýlemi
ve tři dé a v čase
jsme tam my a z Tebe?
zvědavost máš jistě
po mámě vrozenou
jsou dva pixly
byl nebyl
vše
co hledáš
jednou v kameni
po své kráse?
.
Přečteno 495x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, jedam, Dota Slunská, Lota, Tacca, j.c., labuť, K.a.Z, Markéta Hl., Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)