smutek
smutek nosím v hlavě
mysl mou trápí stesk
dnes chybí mi právě
Tvých něžných očí lesk
též úsměv uličníka
rád viděl bych zas
pusa, ta jež říká
pojď, Tys přišel včas
potěšit a pocelovat
… polaskat
pohladit a pomilovat
… možná, snad
Přečteno 596x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Kett, Tacca, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)