Kroky
Jen tak z dálky
smíš se dívat ...
Z úkrytu snů,
do světa
spleteného
ze svých přání,
vepsal jsi
slova odevzdání...
Tanečnice malá
drobnými krůčky
do rytmu dechu
cupitá ...
Touha
je ještě mladá,
láhev
jen zpola vypitá ...
Do rytmu tepu
srdce tvého
dívenka kroky počítá
jeden
a
jeden
.
.
.
dva
Přečteno 460x
Tipy 49
Poslední tipující: vodnař, střelkyně1, Holis, Kapka, Manon.H, poustevník Jirka, kikis, shakespeares, Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)