Po shlédnutí kreseb pastelkou
Anotace: Pro autorku kreseb M.Brožovou po shlédnutí stránek www. Malování pastelkou
Zdravím Vás krásná vílo MAB.
Krásná vílo, jsi skutečnost ve snění...
Tvé krásné dílo je ráj v lidském vtělení...
Tvé pastelkoduhování mne dohání k veršování...
K veršování jako ve snění,
Pro vílu z lesa je toto bá....snění....
Bá=báječné snění = podvědomé vidění.....
Ze světa, kde je často černo bíle...
já děkuji za obrazy pastelkové
Vám :vzdálené,leč dílem blízké víle...
Ke všem sympatiím k Vašemu kreslení,
mám jedno malinkaté sdělení...
Jsem totiž také MaB zkráceně,
jen jinak si stojím ve jméně....
Se sdrcem k Vám otevřeným zcela,
jak byste k dávné lásce mé vybízela....
jedno mé malování posílám ...
V barvičkách slov je,
... v malém zveršování ...
Moc zdravím a fandím v počínání :-)
Ma B
Přečteno 434x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, boomslang, Holis, Anita Buchtová, maranika, enigman, Helena Buchtová, NikitaNikaT., 6thSun, Lilly Lightová, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)