Převlíkat
Nepřijdeš v osud,
prohnaný člověče,
a když nadejde čas,
svědomí se ti převleče.
Umyje špínu,
ze svých hader,
použij Lanzu,
a srdce k tomu si vyper.
Jak prázdná stránka,
čekáš až vezme pero.
Byla to láska?
Je zase šero?
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Stoneman, Blázen? =), Hmota, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)