podkroví
Hledám štěstí
v troskách žití
podél světa trati
přiletí a pak se zřítí
v obzorech se ztratí
s deštěm sprchne do bodláčí
mezi střepy nebe
usuším ho nad pavlačí
schovám kus pro tebe
Ty máš mně a já zas tebe
to nám zatím stačí
budem si žít jak boháči
v malým podkrový
ve smíchu a někdy v pláči
žití je už takový.
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Rolnička, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)