Smutná..
Anotace: berte to hypoteticky...a vůbec taky mi to nedává smysl ...jinak je to pro jeho veličenstvo Jiřího
Co je mi do toho,
kdo že tě má
co je mi do všeho
a možná,
jen možná mě znáš.
Spíš, ale ne,
snad je to náhoda
(jaká jsem,)
že nefunkční je dohoda.
Já jsem slušná, rovná holka,
ale jakej seš ty,
znám tě já?
A možná,
ale jen možná mě to žere.
City jsou sázka na všechno,
city jsou trpící Kristi,
stíháš do toho čísti,
možná,
ale jen možná záhodno.
a záhodno
to je sáh na dno...
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, jesterka, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)