"Nehtem píšu svoje touhy
na tvá záda a ty spíš.
Vím, že sen svůj pouhý
předstíráš, a vím, že víš..."
to se mi vůbec nelíbí... protože už to někdo napsal a nebyla jsem to já :( protože to naprasto vystihuje to, co bych chtěla říct... a nikdy nenajdu ta správná slova... závidím Ti ten verš... je moc krásný :)
12.04.2010 22:55:00 | Muchula