Anotace: Myslím, že každý z nás alespoň jednou podobný krok musel udělat. Někdo dělá takové kroky bez potíží celý život, někdo se stále odhodlává k tomu, aby udělal ten první…
Přijmout co ti život zchystá, v tom si ještě nejsem jistá, chtěla bych...
26.03.2009 16:15:00 | Kapka
Mario - Tak to jsi v mojí básni objevil něco, o čem jsem sám neměl ani páru :-))) Ale díky za názor:-)
26.03.2009 14:08:00 | Bucharovic
Jde o to (mimo jiné) zalít růži aby nezvadla...jestli dobře chápu..
26.03.2009 13:55:00 | Mario de Janiero
Sionet - Ona to sice neřekla, ale já si myslím, že to tak cítí(doufám tedy...) :-)
26.03.2009 09:51:00 | Bucharovic
Nenaříkej, milý můj,
tvůj žal není,co jsem chtěla,
lásku tvou i mojí
uvnitř jsem si uschovala.
Víš, můj život není pohádka
a přec jsem ho tak chvíli brala..
(to by třeba řekla ona)
26.03.2009 07:40:00 | sioned