Všechno přebolí
Anotace: Inspirace ze života jedné kamarádky... :(
Hledala jsem sebe
... našla tebe.
Hledala jsem lásku
... našla pásku.
Hledala jsem štěstí
... našla pěstí.
Kdybych však nehledala nic,
ztratila bych víc.
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)