Taky bych to shrnula - každý přeborník by si měl nejdřív zamést před svým prahem. Tvá báseň se mi líbí, říká dost a pěkně.
26.03.2009 14:54:00 | Kapka
tak za prve forma, rika ti neco forma?? to je to , jak ma basen vypadat, tak aby nejak vypadala, tohle je mirne receno jak pest na oko, kratke radky vs. dlouhe, zadne poradne slokovani, nic, coz me privadi na myslenku, ze mas v dile ujety rytmus a to tak, ze dost..
Pak tu mame zpusob vazani abab a pak najednou aabb, coz by nebylo asi az tak desne, ale nektere rymy mi prisly spis jako z nouze ctnost, nesedi.. takze, abych to shrnula.. s dilem bych si vic pohrala...
26.03.2009 12:55:00 | saddova