Shadow on the sun
Anotace: jedný hodně dávný múze :*)29-11-2007
Sbírka:
Básně noci
Našel jsi svůj střed,
ten svůj svět,
tu cestu
do slunečního stínu
jedovatých blínů,
kam jsi tak tíhnul.
Pomalu jsi lámal loď,
nejsem tvoje choť,
jen
na urousaných pražcích
tu vzpomínku starci
do budoucnosti vracím.
Co hledáš v mých očích?
Tak krásně jsi zpych
v hlas
kráčejícího těla mima,
uvnitř krutá zima,
pohledem mě nedojímáš.
Nezasloužíš si můj čas,
přesto nebýt „nás“,
pak
tvou ztracenou duši v tísni
nenajdu už v žádné písni,
ty už ale navždy zmizni!
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Hazentla, Ztracená Tereza
Komentáře (2)
Komentujících (2)