Mezi řádky
Anotace: Křemílkovi... 11-12-2007
Sbírka:
Básně noci
Znám to ticho v tmách
chladné mlčící lůzy,
tón nekonečné múzy
znějící v ozvěnách.
Znám setkání s osudem,
dotek horoucích dlaní,
své beznadějné přání
rezivějící ve vodě.
Znám návraty lítostí,
hladové časy souznění,
zář Slunce v zatmění
vycházející z hlouposti.
Znám... a chci se zpátky
vrátit do Tvé náruče a znova
vymazat Tvá slova
vyčtená mezi řádky.
Přečteno 550x
Tipy 6
Poslední tipující: nejsembásník, Verena, Kapka, Ztracená Tereza, saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)