Nevím proč ale příroda to nějak zařídila že nakonec v nás zůstane jen to hezké.. a když nic.. je dobré vzpomenout si že jsme zažili něco na co někteří třeba čekají celý život a nikdy to nezažili... Přeji slunce a vzduch do duše i do srdíčka.. krásné je to..
27.05.2009 10:45:00 | Nút
Tak jak?Na západní frontě klid?Nebo Cesta zpátky?Spíš už jen Stíny v ráji.Co?...Mám to taky za sebou.A taky se z toho vypisuju.. :)
26.03.2009 17:46:00 | Sleepwalker