Náhodná známost
Anotace: ... snad bude pokračování ...
Překonávám svou touhu,
snažím se tě už nevnímat.
Jak zapomenout mohu,
stále jen slyším „mám tě rád“.
Vidím tě stát před domem,
jsi jenom vzdálená chiméra,
vzpomínky kosím Key Rumem,
epizodu dnešního večera.
Potkala jsem tě náhodou,
rukou si zachytil za vlasy,
vymotal si je s omluvou,
tvá vůně zmámila mě asi.
Nebyl to závazný flirt,
jen chvíli postál si u vrátek,
v mém srdci zůstal si vryt,
snad je to lásky jen začátek.
Přečteno 425x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., toužím.jít.dál, floreciente, 5thelement, Kapka, Zasr. romantik, Skalsky Pavel, lucajda89, ni.va, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)