Odpověz,... prosím...
Anotace: jen jednu větu... nic víc nechci.. už ne..
Stačí odpovědět mi jednou větou,
víc nebudu se ptát,
proč slova se mi pletou
a kde beru sílu pořád dál lhát.
Odpověz prosím na jednu otázku,
na tu co stále bolí,
dost bylo ukrytých obrázků
a špatně zahraných rolí.
Růžový svět už dávno nevidím,
zbývá mi jen volný pád,
čas od času jen závidím,
tomu, koho máš tak rád.
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Chonglee, LucQa, strašidýlko-střapatý, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)