Láska
Anotace: Láska,láska,láska,slovo které se nikdy nestane klišé
Jako voda co steče z dlaně.
Jako smrt,která si přijde pro mě.
Jako písek,který se převrátí v čase.
Jako slunce,které vždy vyjde.
Jako den co změní se v noc.
Láska je to,co přijde ti na pomoc
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: no.signal, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)