vlny
Vlny tvých vlasů
sjíždím jak řeku
od pramenů
v to ráno v křiku konipasů
na věky věků
zapomenu
jak kolem svět mi bolí
To láska tvá mne kamen
v písek drolí
máš ji jak moře soli
Vlny tvých vlasů
dle mého soudu
já v ranním jasu
pojedu proti proudu
Břehy mám vzdálený
už před vyplutím
tvý tělo před usnutím
hrozí mi utonutím
..v lásce.
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Marupiara, NikitaNikaT., Kapka, Rolnička, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)