Vychřice emocí
Anotace: Některé věci jsou tak divoké že je nemůže nic zastavit
Proč se semnou točí svět
Proč mám tě plnou hlavu
Jak se rozhodnout tam nebo zpět?
proč sem v takovémhle stavu
Zmítám se ve vychřici tvých emocí
proč chce se mi z plných plic řvát
proč nemůžu si ničím jiným pomoci
a všechno se mi opakuje tisíckrát
V dálce slyším tvoje slova
Trhá mě to na tisíce kůsů
cítím tvoji kůži znova a znova
když dával sem ti lehkou pusu
Chytla si mě do svých sítí
Zlomila mi mou slepeckou hůl
rty mi sešila tenkou nití
a tiše mi pošeptala klidně stůj
Proč je všechno tak rozmazané
proč tě nemůžu dostat z mysli
mám láskou k tobě ruce svázané
zatímco čas si tiše hraje s čísly
Ať je zase všechno jako dřív
už toho mám opravdu dost
kdy měl sem hlavu někde v nebesích
teď sem nasáknul láskou až na kost
Miluju tak proč to tak bolí
proč nemám v hlavě klid
a štěstí někde v dálce stojí
a říká mi jak mohl sem se mít
a tiše se mi vysmívá
Čím si mě tak okouzlila
že pro tebe krvácím s úsměvem
celého si mě v okamžiku uchvátila
Jediným svým krásným pohledem
když si měla rozcuchané vlasy
Až vykrvácí mi pomalu srdce
zavřu oči proti sprše kamenů
která,srazí mě k zemi prudce
a pak konečně zapomenu
jaký to je tě milovat...
Přečteno 384x
Tipy 10
Poslední tipující: Midnighter, Markéta G., Quigleika, Lorraine, Seanko, no.signal
Komentáře (2)
Komentujících (2)