Roztržená
Anotace: Roztržené doteky! Líbání, co není nasycene!
Roztržené doteky!
Líbání, co není nasycene!
Dvě tepla - dvě deky,
ale vzpomínky pro mne strašně cenné.
Mnohá slůvka nevyřčená!
Úsměv co pozbyl adresáta!
Hvězdné znamení, jež se zove "Žena"
a k němu Láska, zůstávajíc nezaváta.
Křídly uspěchaný čas,
chvíli důchodce a pak zas dítě.
Vzájemnost, co snoubí nás,
až k šepotu: "Miluji tě"!
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)